عاجل

  • شهداء وجرحى جراء قصف طائرات الاحتلال عيادة الرمال التي تؤوي نازحين غربي مدينة غزة

  • وسائل إعلام إسرائيلية: سلاح الجو يبدأ شن هجوم على الحديدة في اليمن

شاهد: رد فعل غريب من يسرا اللوزي للساخرين من شكلها بعد الولادة

شاهد: رد فعل غريب من يسرا اللوزي للساخرين من شكلها بعد الولادة
يسرا اللوزي
هاجمت الفنانة يسرا اللوزي هوس الرجال بالشكل المثالي للمرأة، وسخريتهم من زيادة أو نقصان وزنها، حيث عبرت عن غضبها منهم.

و قالت اللوزي خلال استضافتها في برنامج "كلمة أخيرة" مع الإعلامية لميس الحديدي: "تعرضت للتنمر بسبب زيادة وزني لإني كنت في مرحلة رضاعة وبعد 6 شهور من الولادة.. ناس كتير قالوا شكلك أحلى، لكن في ناس مش عاجبها، وقالوا سابت نفسها، ولما كنت رفيعة قالوا شكلك معضم، عمري ما شكلي هيعجب كل الناس".

و أضافت" الغريب إن بعض المتنمرين من الرجالة شكلهم مش حلو، ولا مهتمين بجسمهم وده حقهم، لكن مينفعش تتريق على واحدة والدة أو بتاخد دوا أو تخينة، كل الرجالة عايزين الستات حلوين يا إما تكون مش مهتمة بنفسها".

و تابعت" في ناس بتتنمر على أي حد معروف أو ممثلة، وده شيء مش مقبول لكن موجود في كل العالم، لكن إنك تتنمر على طفل عنده إعاقة، ده حد معندوش رحمة ولا إنسانية، ورأيي إنه ضحية ومش سليم".

و يشار إلى أن يسرا اللوزي تشارك في بطولة فيلم "جروب الماميز"، الذي احتفل صناعه وأبطاله مؤخرا بانتهاء تصويره.


 


التعليقات