باسم يوسف : أطالب البرادعي بالحبرشة مثل "مرسي" عشان نحافظ على مستوانا

باسم يوسف : أطالب البرادعي بالحبرشة مثل "مرسي" عشان نحافظ على مستوانا
رام الله - دنيا الوطن
يستعد الإعلامي الساخر باسم يوسف لاستئناف تقديم برنامجه الشهير "البرنامج" بدءًا من شهر سبتمر المقبل، وعبر حسابه الشخصي على موقع التواصل الاجتماعي تويتر، قال يوسف:

"كل سنة ومصر كلها طيبة، انتظرونا في حلقات الموسم الجديد من برنامج "البرنامج" في سبتمبر إن شاء الله"، وواصل يوسف سخريته المعتادة بقوله: "أتمنى ممن هم في السلطة الآن أن يتألقوا مثل مرسي، لتسهيل المهمة لنا، الوصول لمستوى فضائح مرسي صعب على أي حد :)"

وأوضح موقفه من الإخوان ومن السخرية منهم قائلا: "الموضوع مش بس إن الإخوان كانوا في السلطة، الموضوع إنهم كانوا مادة خصبة جدا، راجع حوارات البرادعي فرسس نوت اجانست مرسي".

واستطرد: "مهما اتريقت على اللي في السلطة هتقولوا: مش زي ما كنت بتعمل مع مرسي والإخوان، لأنكم عارفين إنهم كانوا فضيحة بس مش بتقولوا ع النت".

وأكمل: "الغريبة أن من طعنوا وشوّهوا فيا، وتمنّوا إنهاء برنامجي، يطالبونني بأن أهاجم الطرف الآخر، ألم تعتبروني عدوا؟ يبقى ماتتوقعش مني حاجة".

وتابع: "وأوعدكم لو السيسي قال درنك ودرايفينج، ولو البرادعي حبرش، أكيد هييجوا في البرنامج، قلت لكم التحدي صعب :)".

وختم كلامه برسالة إلى القائمين على الدولة قال فيها: "أطالب البرادعي بالحبرشة، والسيسي بالكلام عن الحارة المزنوقة، والببلاوي بالكلام عن غسل الصدور، عشان نحافظ على مستوانا، إنه التحدي".

التعليقات